Over Plexi-Art

Angelique-DekkerNa ruim 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij mijn vader in het bedrijf ben ik in 2012 voor mezelf begonnen met Plexi-Art.

Als klein meisje was ik in mijn schoolvakanties altijd te vinden in het bedrijf om te helpen met van alles en nog wat. Mijn interesse voor fotografie was nog niet zo groot maar ik vond al die verschillende beelden altijd reuze interessant en vroeg me altijd af hoe mensen dat zo mooi op de foto konden zetten. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren voor de fotowereld en de mogelijkheden er iets mee te doen achter plexiglas en luisterde stiekem mee hoe mijn vader met klanten in gesprek was over de foto’s die er dan op tafel lagen. Hij informeerde de klant wat voor plexiglas er gebruikt kon worden etc. Daar heb ik veel van geleerd. Toen ik eindelijk met school klaar was besloot ik, na wat afwisselende baantjes, dat ik het werk wat mijn vader deed erg leuk vond en me er verder in wilde verdiepen. Zo ben ik begonnen en ben nooit meer weg gegaan. Nu zoveel jaren later leer ik nog steeds bij want de fotografie wereld verandert constant, neem nou het analoge tijdperk wat over is gegaan in digitaal. Vele klanten en leveranciers kennen mij al jaren en hebben mij zien groeien in het bedrijf wat het voor mij makkelijker maakte om de grote stap te wagen en mijn eigen bedrijf te beginnen.

Plexi-Art is gespecialiseerd in het afdrukken en afwerken van foto’s etc. tot ware kunstpanelen.

Met een optisch heldere lijm zonder zuurhoudende elementen worden de foto’s, inkjets, achter plexiglas verlijmd. Het originele Plexiglas® dat ik gebruik is 100% UV-werend. Door het verlijmen worden de kleuren  briljanter en de contrasten versterkt waardoor uw foto/inkjet een nog intensere uitstraling krijgt.

Plexi-Art levert veel aan galerieën en musea, nationaal en internationaal, en werkt samen met fotografen en kunstenaars over de hele wereld, maar ook particulieren en bedrijven gebruiken het Plexificeren® om hun werk aan de muur een chique uitstraling te geven.

Persoonlijk, snel en professionaliteit staat bij mij voorop, ik ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie of thee, zodat u hier alle mogelijkheden kunt bekijken.

 

Angelique Dekker